stiantorst.blogg.no

Journalist - Blogger

Ny stasjonssjef på CRC Sørreisa

 • Publisert: 31.07.2013, 16:32
 • Kategori: Blogg
 • Hei! 

  Vært en utrolig hektisk dag her, siden vi har fått ny stasjonssjef, og alt har egentlig bare vært kjempestress. Som velferd, så kan du liksom ikke forskyve timeplanen din, da dagen allerede er ganske fullbooket med tanke på masse gjøremål osv. Så, da sitter jeg her da på kontoret og ringer rundt omkring, av en enkel grunn: gjøre Velferden Sørreisa til landets beste. 

  I tillegg så blåser det helt sinnsykt her oppe nå. Tror aldri jeg har opplevd så sterk vind, som det jeg har gjort idag. Aner ikke hvorfor det blåser sånn her, men. Parkerte biler flytter på seg liksom, haha. Ganske skremmende igrunn. 


  Luftforsvarets Stasjon, CRC Sørreisa. Instagram: stiantorst

  Uansett, dette er sikkert kjempeteit, men føler jeg må "takke" alle som stikker innom bloggen min og legger igjen kommentarer. Jeg prøver å svare dere alle så godt jeg kan, men er ikke alltid tiden strekker til. Usaklige kommentarer, eller kommentarer som er umulig å svare på lar jeg stå ubesvart, bare så det er sagt. Gidder ikke gjøre kommentarfeltet mitt om til noe diskusjonsforum. 

  Hva har du gjort idag? 

 • Publisert: 31.07.2013, 16:32
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • Tcmn sine pupper

 • Publisert: 30.07.2013, 16:52
 • Kategori: Blogg
 • Det er kanskje ikke noen hemmelighet at blogging kan få deg til å miste kontakten med jorda. For Therese Charlotte Nielsen (Tcmn) er nok det tilfellet. Som ung blogger, ble hun dratt inn i en verden full av falskhet. Masse negative kommentarer på bloggen er nødt til å være hvertfall en liten årsak til dette her. At det å ikke være seg selv var en bedre løsning på alt. Å gå fra normale, fine pupper, til deformerte og altfor store pupper var liksom greia. 

  Nå er mye ødelagt. De skjønner det ikke selv. De føler at verden bare smiler, pga falske pupper og botox i leppene. 


  Therese Charlotte etter operasjonen

  Liksom.. Nå er ikke jeg noe puppeekspert, men dersom jeg hadde vært jente, og kunne valgt høyre eller venstre her, så ville jeg definitvt gått for venstre, altså slik Therese så ut før operasjonen. Puppene har fin størrelse, å er langt ifra små. 

  Bildet til høyre.. Det får meg til å tenke på jur. Du vet, sånn som kua har. 


  Det ser jo liksom helt sprengferdig ut. Klar til å sprekke når som helst. I tillegg til at det presser frem blodårene, og av en eller annen grunn har hun fått gåsehud på puppene. Skikkelig ekkelt, ikke minst trist. Det var så sykt mye bedre før, hvorfor ødelegge? Greit nok at man skal bestemme selv her i livet, men hallo liksom. Trenger ikke ødelegge kroppen din av den grunn. 

  Hva mener du? Var puppene til TCMN finere før eller etter silikon? 

 • Publisert: 30.07.2013, 16:52
 • Kategori: Blogg
 • 103 kommentarer
 • Været i Sørreisa

 • Publisert: 29.07.2013, 09:05
 • Kategori: Blogg
 • Været i Sørreisa er virkelig upåklagelig for tiden. Er så utrolig varmt her, å når man ser på Facebook at trønderne syter og klager over at det er for varmt.. Ja, altså.. Det er nok en god del varmere her, for å si det sånn. I tillegg har vi kveldssol og midnattsol, så temperaturen synker liksom aldri ordentlig lavt her oppe i Nord. Ikke med mindre det blir overskya eller en skikkelig kald vind liksom. Noe det forsåvidt har vært lite av idet siste.   Tja.. Er vel ikke stort mer å si på morgenkvisten egentlig. Annet enn de greiene i Italia selvfølgelig.. Synes det har skjedd så utrolig mye dritt idet siste as. Først den togavsporingen i Spania, også skjer dette. En buss full av unger liksom.   Når jeg ser slike bilder, så er jeg egentlig litt glad for at jeg ikke tok valget å ble ambulansesjåfør. Jeg merker at jeg hvertfall ikke er klar for det enda. Å se døde mennesker, bare ligge der pakket inn i poser og.. Nei fyfaen as. Jeg hadde aldri klart å la jobben ligge igjen på jobb, hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg hadde blitt helt brudd ned, å gått å tenkt på alt jeg hadde opplevd resten av livet liksom. Sånn er jeg bare. All respekt til de folka som står opp hver eneste dag å tenker "Idag skal jeg redde noen liv, også skal jeg se noen liv gå tapt". Det må være en helt syk følelse. 

  Uansett, er det fint vær der DU bor? 

 • Publisert: 29.07.2013, 09:05
 • Kategori: Blogg
 • 22 kommentarer
 • Målselv - Bardufoss Lufthavn

 • Publisert: 28.07.2013, 18:56
 • Kategori: Blogg
 • God kveld i stua, eller hvor du nå måtte befinne deg! 

  Idag hadde jeg en liten kjøretur til Bardufoss. Nærmere bestemt Snowman International Airport, altså lufthavna på Bardufoss. 

  Skulle plukke opp 7 soldater der, noe som gikk utrolig greit bortsett fra en aldri så liten flyforsinkelse. Synes alle flyene fra Oslo til Bardufoss er forsinka, så ja.. Trenger liksom ikke å kjøre som et svin for å rekke seg dit til flyet landet, for når du kommer dit så har det ikke landa allikevel, haha. 


  Stoppa bilen og tok et bilde retning østover idet jeg kjørte til Bardufoss. Ligger forsåvidt i Målselv kommune. Fint lite sted. 


  Trestjerners-kommunen Sørreisa. Jeg har lært èn ting i mitt 21 år lange liv.. Det er at 3 stjerner er ikke særlig mye å skryte av. Sånn sett passer forsåvidt logoen fint til kommunen. ehe, neida! 


  Synes de kunne bytta ut snømannen der med noe annet på sommeren egentlig. Så varmt her oppe at folk går nesten nakne liksom. Men den passer nok fint inn om vinteren. 

  Er du ofte å reiser? Tar du ofte fly? 

 • Publisert: 28.07.2013, 18:56
 • Kategori: Blogg
 • 26 kommentarer
 • Finnsnes i Fest

 • Publisert: 28.07.2013, 12:53
 • Kategori: Blogg
 • Hei! 

  Ehm, hva skal jeg si? Jo, takk for igår. Satte ny leserrekord (på denne bloggen) noe som var ganske koselig med tanke på at jeg skrev om å "Komme på topplistene"

  Nei det betyr ikke at jeg ligger øverst på topplista idag, men det er iallefall et steg i riktig retning. Alltid gøy med flere lesere, å jeg har tenkt å gjøre hva jeg kan for at de som stikker innom her også kommer tilbake senere. 

  Uansett, igårkveld så dro vi til Finnsnes. Et lite sted uttafor her, som de av en eller annen grunn kaller for by. Helt håpløst å kalle noe sånt for en by, men det er sikkert sånn det fungerer i Nord-Norge. Skal ikke så mange hus til før de kaller det for sentrum, for å si det sånn. 

  Men ja, vi dro på "Finnsnes i Fest", hvor det var masse ting som skjedde, folk som spilte osv.. 


  Foto: Daniel Skog

  Daniel Skog (fotografen av bildet ovenfor) var der forresten. Han bruker å legge ut bilder iblant på den "Unge Fotografer Norge" siden på Facebook, å gjett om jeg ble starstruck der jeg sto ved scenen da. Husker jeg tok fullstendig av, å ble bare helt i skyene når jeg så han, haha. Hyggelig det, at de lar gode fotografer slippe til. Bildet ovenfor her postet han forsåvidt på Instagramen sin, hvor han heter "fotoskog". 

  Men tilbake til festen. Var jo selveste Hellbillies som spilte vetdu å da sparer man ikke på øl-bongene, for å si det sånn. Så da gikk det fort et par-tre, fire ølbonger etter å ha inntatt altfor mye alkohol på et utested kalt "Ottos" tidligere på kvelden. Neida, så.. Koslig det. Sommer og alkohol. Det er liksom greia her oppe tror jeg. Alle er liksom ute å drikker, å når søndagen kommer så er det ingenting som fungerer her oppe, haha. Blir bare sånn.. Ja.. Er ikke så mye mer å si om det egentlig. 

  Men nå begynner jeg å prate bare dritt igjen egentlig, så da er det som regel best å runde av har jeg funnet ut. 

  Såå.. Har du vært ute i helga? Hatt det gøy ellers? 

 • Publisert: 28.07.2013, 12:53
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Kannibalisme - En voksende trend?

 • Publisert: 27.07.2013, 15:46
 • Kategori: Blogg
 • OBS! INNLEGGET INNEHOLDER SVÆRT FORSTYRRENDE BILDER RUNDT KANNIBALISME. DU LESER PÅ EGET ANSVAR. 
  OBS! THE ARTICLE CONTAINS VERY DISTURBING PICTURES WHICH LINKS TO CANNIBALISM. VIEWER DISCRETION IS ADVICED. 

   

   

  "Jeg sto bak henne. Hun ante fred og ingen fare. Jeg holdt samtalen gående, og smilte mens jeg rettet våpenet mot bakhodet hennes. Jeg var redd. Jeg var redd helt frem til jeg trykte inn avtrekkeren. Hun fortsatte å prate etter hun ble skutt, før hun falt over bordet, og deretter ramler ned av stolen. Hun blør kraftig fra hodet, før jeg legger et håndkle rundt blødningen og begynner å ta av henne klærne."

  Kannibalisme

  Det er forsåvidt noe man hører ganske sjeldent om. Kanskje fordi det er lite utbredt, tenker du kanskje. Å det kan nok stemme ganske bra. Det er forsåvidt lite utbredt, hvertfall her hjemme i Norge. Men verden over, foregår det kannibalisme hver eneste dag. Hver eneste time. I skrivende stund blir et menneske spist av et annet menneske. Faktisk, for hver gang du puster blir et nytt menneske spist. 

  Greia med kannibalisme, er at det på èn måte ligger i menneskets natur når overlevelsesinstinktet slår inn. På den andre siden, så er det jo langt ifra sosialt akseptert i den siviliserte verden nå idag å spise et annet menneske, dersom man selv er et menneske. 

  Det som skremmer nå, er at kannibalisme er iferd med å utbre seg. Alt skal liksom bli akseptert i den moderne verden. Transer, homofile, og alle fetisjer man måtte finne er liksom "helt greit". Svært mange mennesker finner måter å kunne tjene penger på når det gjelder slike ting. 

  Nå går det derimot mot en ny trend. Menneskesalg. Å da snakker vi om noe helt annet enn at mennesker bruker andre mennesker for å selge sex. 

  Vi snakker om menneskesalg over ferskvaredisken. 


  Skal det være et ansikt? // Illustrasjonsbilde

  Ifjor for ganske nøyaktig ett år siden, ble det for alvor gjort klart at kannibalisme ikke er over i den vestlige verden. 

  En naken mann lå ute på en terrasse og spiste ansiktet til en annen, naken mann i Miami, Florida. Den Amerikanske delstaten har vært kjent for sine utrolige hendelser rundt kannibalisme gjennom historien, og det ser ut til at siste kapittel i den fortellingen ikke enda er ferdig skrevet. 

  Tror du kannibalisme noen gang vil slutte å forekomme? 

  Del med venner på Facebook: 

 • Publisert: 27.07.2013, 15:46
 • Kategori: Blogg
 • 29 kommentarer
 • Dårlige veier i Nord-Norge

 • Publisert: 26.07.2013, 21:59
 • Kategori: Blogg
 • Hei, kjære fantastiske leser!

  Solen skinner over Skøelv og Sørreisa om dagen. Digg det, tenker du sikkert. Prøv å sove med sola i trynet midt på natta, du.

  Uansett.. Idag har det vært mye kjøring. Skiftbuss, pantebil og persontransport til Finnsnes er noe av det som dagen har gått med til.    Når jeg er ute å kjører, så ser jeg stadig vekk gode motiv. Er ikke så lett å få tatt bilde når man sitter i bilen, selv om jeg faktisk kjører så sakte at jeg nesten står stille. Må prøve å stoppe der hvor det er oversiktlig i tillegg, slik at jeg ikke utgjør noen fare for trafikken. 


  Et bilde jeg tok en gang, på veien fra Espenes mot Skøelv og Skøelvdalen. Kjip strekning det der as. Sorry at jeg sier det. 

  Kjører du ofte på dårlige veier? 

 • Publisert: 26.07.2013, 21:59
 • Kategori: Blogg
 • 23 kommentarer
 • Noen tanker om Sørreisa

 • Publisert: 26.07.2013, 08:46
 • Kategori: Blogg
 • Bah.. Det er ikke stort som skjer i Sørreisa for dagen. De fleste er på sommerferie, å basen står på minstebemanning. Noe den har gjort en god stund. 

  På mange måter er det utrolig godt med lite folk. Allikevel er det greit å ikke se de samme folka for mye også. Blir jo klin gæren til slutt. Tror faktisk jeg holder på å miste fatningen allerede nå, egentlig. Gleder meg liksom til jeg er ferdig her, å kan fortsette livet mitt. Jeg føler det hvertfall slik at etter jeg dro inn i militæret, så er livet mitt satt på vent liksom. Jeg er ikke en sivil person lengre. Jeg kan ikke stikke ut på byen i Trondheim og drikke meg dritings. Jeg kunne heller ikke vandre rundt på Festningen natt til 17.mai å være helt kanon. 

  Tradisjonene forsvant. De hverdagslige rutinene forsvant. Jobben, familien, vennene.. Alt ble brått byttet ut med grønn uniform, morgenvask og altfor tidlig opp om morgenen. 

  Tror enda ikke det har gått opp for meg, at jeg faktisk befinner meg i Troms. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg hadde tusen fordommer om denne plassen før jeg dro opp hit. At jentene fra Nord-Norge hadde masse hår under armene f.eks. At jenter hadde bart. At alle og enhver kalte hverandre for "hæstkuk" når de skulle være hyggelige osv. 

  Sistnevnte er faktisk ikke så altfor langt unna realiteten, da en mann som jobbet på Bardufoss Lufthavn kalte meg hæstkuk fordi jeg hadde stående litt bagasje der. Fuck dæ kis. 


  Dette er Sørreisa sentrum. Bestående av et par bensinstasjoner, altfor mange butikker i forhold til innbyggere, en frisør, et vaskeri, rådhus og masse annet tull. 

  Sentrum her er faktisk altfor stor med tanke på innbyggertall, men av en eller annen grunn så ser det faktisk ut til at butikker og bedrifter klarer seg allikevel. Kan ha en sammenheng med at det ikke er så mange store plasser rundt her. 

  Uansett, nå har jeg egentlig bare skrevet masse tull. Aner egentlig ikke helt hva det er jeg prøver å få frem med dette, men. Har hvertfall fått blogget. Ikke verst bare det, sa kjærringa. 

  Kunne du tenkt deg å bo i ei lita bygd i Nord-Norge? 

 • Publisert: 26.07.2013, 08:46
 • Kategori: Blogg
 • 13 kommentarer
 • Best Song Ever

 • Publisert: 25.07.2013, 20:09
 • Kategori: Blogg
 • Jeeeej.. Ferdig på jobb, for denne gang. Kjørt bil til/fra Sørreisa i hele dag as. Utrolig hvor jævla lei jeg har blitt den strekningen allerede. Gjør det ikke bedre at det er kombinert slalom og sånn hompebakke as. Veien gjør at bilen rister så jævlig at det går til helvete med brusen hver gang jeg skal åpne den. Så, klissete dashboard.. Been there. 

  Ehm, uansett.. One Direction, eller 1D har en fersk låt ute på internettet! 

  Ikke det beste jeg har hørt fra One Direction, helt ærlig, men så er det ikke akkurat så veldig mye bra musikk som kommer derfra heller, da. 

  One Direction - Best Song Ever (2013)  

  Hva har du gjort idag? 

 • Publisert: 25.07.2013, 20:09
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • Don't Dream It's Over

 • Publisert: 24.07.2013, 22:24
 • Kategori: Blogg
 • En av verdens største hits, som for mange har gått i glemmeboka. 

  Crowded House - Don't Dream It's Over (1986)

  Dersom du synes musikkvideoen er litt spesiell, kan nok dette være fordi de ikke visste bedre på den tiden. Rett og slett. 

  Synes om låta? Hørt den før? 

 • Publisert: 24.07.2013, 22:24
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • Det er alltid oss gutta

 • Publisert: 23.07.2013, 17:40
 • Kategori: Blogg
 • Det er en ting jeg har hatt lyst til å skrive om lenge. Veldig lenge...

  Dette er et utrolig viktig tema, som blir bare mer og mer viktig. Likestilling er hett som aldri før, og de aller fleste er veldig gira på at kvinner skal få like mye "rett" til alt som menn har hatt rett på tidligere. Dere skjønner greia. 

  Nå er det jo normalt at menn er litt husmødre. Tar gjerne oppvasken, henger opp klær, vasker klær, passer barna, lager mat osv osv.. 

  Men det er èn ting. Èn ting, som skjer hver eneste kveld. Flere tusen hjem. Flere millioner hjem verden over.

  Det ødelegger nattesøvn.. 

  Det ødelegger dagen derpå..

  Det ødelegger forhold..

  Det ødelegger blodsirkulasjonen.. i hånda  Jeg snakker selvsagt om "spooning". Å sikter til det faktum at det er menn som alltid er nødt til å være den såkalte "big spoon". Altså den store "skjeen" som omfavner "little spoon", den som ligger "inni" den store. Nå ble det veldig mye ord i gåseøyne her, men dere skjønner greia antar jeg. Derav navnet "spooning". 

  Det er forsåvidt ikke bare jeg som irriterer meg over at gutter alltid må være "Big spoon"..  

  Det er et ganske vanskelig tema å snakke om. Kanskje burde man bare drite i det, kanskje fortjener denne saken å se dagens lys. 

  Både gutter og jenter har forsåvidt de samme argumentene når det kommer til hvem som skal være "big spoon" å ikke. Et kjent argument fra jentenes side er: "Fordi det skal være sånn". 

  Vel, da kan vel dere bare ha dere tilbake på kjøkkenet å stå der og lage mat hele dagen også da? Slik det var før i tiden. Tror ikke det. Var en kvinne som ropte "Likestilling!" for sånn hundre år siden eller noe sånt. Dere ser hvor vi er idag. Kanskje det er på tide å balansere det litt igjen, ved å legge vekt på menns side også. 

  Hva mener DU? Burde gutter også få være lilleskje iblant? Kommentèr nedenfor. 

 • Publisert: 23.07.2013, 17:40
 • Kategori: Blogg
 • 37 kommentarer
 • Grønn Cola

 • Publisert: 22.07.2013, 23:32
 • Kategori: Blogg
 • Grønn Coca Cola er fremtida 


  Coca Cola lanserer nå en miljøvennlig cola, med lavere kalori-innhold, kun naturlig dyrkede søtstoffer og alt presentert i en ny resirkulerbar og miljøvennlig flaske/boks hvor 30% av materialet kommer fra gjenvunnet plantemateriale. 

  Navnet på denne colaen vil bli Coca Cola Life, og etiketten vil være grønn istedenfor rød. Drikken lanseres nå først i Argentina som et begrenset marked, for å teste ut reaksjoner og få tilbakemeldinger fra forbrukerne. 

  Stevia heter søtningsstoffet som er tilsatt i colaen, og kommer fra planter som vokser fritt og naturlig i Sør, og Mellom-Amerika. Disse plantene inneholder glycosider som er opptil 300 ganger(!) søtere enn vanlig sukker

  Spørsmålet er vel bare.. 

  Kommer DU til å gå over til den mer miljøvennlige colaen fremfor den originale? 

  Del med venner på Facebook: 

   

 • Publisert: 22.07.2013, 23:32
 • Kategori: Blogg
 • 29 kommentarer
 • SLUTTEN FOR JUSTIN BIEBER

 • Publisert: 20.07.2013, 18:36
 • Kategori: Blogg
 • At Justin Bieber (19) sin karriere snart vil være over, er det vel strengt tatt liten tvil om. 

  Dette kommer av at Bieber ikke lenger klarer å oppføre seg normalt når han er blant mennesker. Snarere tvert imot. 

  Det siste påfunnet til 19-åringen, er at han skal ha sprayet ned et bilde av eks-president Bill Clinton mens han ropte "Fuck Bill Clinton!"

  Like i forkant av det stuntet, skal han ha urinert på diverse møbler i et pauserom, før han deretter fortsatte å tømme seg i en bøtte for vaskekoster og mopper.   Altså.. Jeg har ikke noe imot Justin Bieber. Liker musikken hans veldig godt (noe av den iallefall), og har liksom aldri sagt noe stygt om han. Men nå, så er alt bare blitt kaos. Han er ikke den personen som folk likte lenger. Han oppfører seg dritt, å er ikke noe godt eksempel for hverken fans eller andre ungdommer/personer som tar etter hva han gjør.   Nå nylig, kort tid etter at Justins mor har uttrykt bekymring for sønnen, tatoverer han likegjerne øyet til moren på hånda, slik at moren kan følge med han hele tiden. 

  Hva tror du? Er dette slutten for Justin Bieber?

 • Publisert: 20.07.2013, 18:36
 • Kategori: Blogg
 • 29 kommentarer
 • Dolly Dimples Finnsnes

 • Publisert: 20.07.2013, 13:31
 • Kategori: Blogg
 • Sitter å chillern på Dollys i Finnsnes med to medsoldater. Utrolig godt å være ute av leir.

  Hvilke planer har du for dagen?

 • Publisert: 20.07.2013, 13:31
 • Kategori: Blogg
 • 24 kommentarer
 • På leting etter det perfekte

 • Publisert: 18.07.2013, 00:08
 • Kategori: Blogg
 • Det har alltid eksistert. Men det er først nå det har eksplodert. Presset og fokuseringen omringer deg 24/7. Ukebladet, TV og sosiale medier er store områder hvor dette bare vokser. De tynne modellene på forsiden av MAG og Vogue, de altfor smale utstillingsdukkene på Cubus og eksperter som sier vi må spise sunnere. Det er ikke rart at vi går i vår egen boble og tenker på kalorier, trening og at alt skal være sunt.

  #sommerkroppen2013
  Det er sommer, det er varme og mange av oss gleder seg til å legge vekk dunjakkene og erstatte de med bikinier og korte shortser. Men er det alle som ser frem til denne tiden av året? Nei, det tror jeg ikke. For vi finnes alle i forskjellige fasonger; pæreformet, runde og smale. Høye og lave. Vi har alle komplekser for et eller annet hos oss selv, slik vil det alltid være.

  Sommeren handler ikke lengre om å kose seg og å nyte livet, tvert imot. Det handler mer om hvordan du ser ut. Bilringene dine rundt magen skal være borte og rumpa di skal se stram og fin ut. Man skal jo heller ikke spise ei grillpølse, det er fyfy-mat. Om sommeren skal du bare kaste i deg litt salat. For du vil jo ikke se feit ut i bikini? Du vil for all del ikke få litt synlige former på kroppen?

  Cottage cheese og alt det der
  «Til frokost i dag spiste jeg noe veldig godt. Jeg spiste en boks cottage cheese med kanel på. Det var kjempegodt og jeg ble stappmett». Jeg har kommet ut av tellingen på hvor mange blogger jeg har lest akkurat den setningen. No offence til deg som liker det, men ærlig talt, du blir vel ikke mett på det? Jeg spiser gjerne to kneipskiver med skinke og ost til frokost. Det holder i massevis. Det er godt og jeg blir mett. Kalorier, hvem bryr seg om det? Ikke jeg iallefall.

  Jeg har alltid vært en person som har spist det jeg har lyst på, når jeg vil og hvor jeg vil. Får jeg lyst på en sjokolade, så kjøper jeg en sjokolade. Vil jeg ha lasagne til middag, så blir det lasagne til middag.
  Jeg orker ikke å regne ut hvor mye kalorier jeg skal ha i meg i løpet av en dag, og jeg orker heller ikke stå på butikken å sjekke hver vare jeg handler. Det har jeg ikke tid til.

  Overdrivelse
  Jeg HATER, og da mener jeg HATER folk som støtt og stadig legger ut bilder og statusoppdateringer på sosiale medier om at de skal trene og at de har trent. Seriøst, spar meg. For all del, trening er bra, men det går til en viss grense. Du trenger ikke å opplyse dine 486 venner om at du elsker trening og har vært innom treningssenteret to ganger på èn dag.

  Instagram har virkelig vokst frem det siste året, og er det nye store innenfor en sosial plattform hvor du kan følge, like, kommentere og legge ut bilder. Jeg får en klump i magen hver gang jeg ser et treningsbilde. Ikke rart at kroppsfokuset er så stort som det er. #fitspo, #sk2013, #nåkansommerenbarekomme, #trening, #fitness, #healthy, du skjønner tegninga. Men når du sitter der, å ikke er tynn, veltrent osv, så får man fort veldig negative tanker om seg selv. Kanskje vi trener like mye uten å få raske resultater. Selvbildet vårt blir dårlig. Vi vil så gjerne se ut som de tynne. Vi vil se bra ut.

  Du er perfekt akkurat slik du er
  Jeg er misfornøyd med kroppen min. Jeg synes jeg har for mye magefett som jeg gjerne skulle bli kvitt. Men det er slik jeg er. Jeg har godtatt det. Jeg prøver nå heller å trene to-tre ganger i uken og prøver å spise noe sunnere. Jeg overdriver ikke, hverken i matveien eller treningen. Jeg velger å gjøre få endringer, og kanskje jeg ser resultatene over tid. Spiser kun godteri i helgene. Det må jo være lov å unne seg litt godt. Du trenger ikke å trene seks dager i uken å spise kun salat for å føle deg vel, skjønner du.

  Selv om vi gjerne vil bli som andre, så kommer vi aldri til å bli det. Vi må lære oss å godta at vi er forskjellige og slik vil det alltid være. Vi må lære oss å elske det vi hater ved oss selv. Jeg har lært meg å drite i kroppsfokuseringen. Jeg vil være glad i meg selv for den jeg er. Jeg vil ikke la meg påvirke av det alle andre gjør.

  Jeg er perfekt. Det håper jeg mange andre også tenker om seg selv. 
  Det er ikke noe annet vi skal tenke om oss selv. 

  Håper ingen tar seg nær av dette. Jeg har skrevet det ut i fra hvordan jeg føler det.

  - Jente 20 


  Del med venner på Facebook: 

 • Publisert: 18.07.2013, 00:08
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • FLYSKREKK

 • Publisert: 16.07.2013, 16:41
 • Kategori: Blogg
 • Hallo!

  Blogger mitt aller første innlegg, fra en helt ny pc. Utrolig digg å endelig kunne ha en pc igjen. Siste månedene har jeg bare brukt en gammel en, som ikke har hatt noe særlig kapasitet. Ikke har jeg hadd ordentlig lyd eller noen ting liksom, haha. Så nå sitter jeg på Trondheim Lufthavn og koser meg med musikk og leser nyheter på nettet mens jeg ser på alle flyene som lander og tar av på rullebanen.


  Trondheim Lufthavn, Værnes i Stjørdal.

  Ganske fascinerende egentlig. Når jeg ser flyene ta av, så skjønner jeg egentlig ikke hvorfor jeg tørr å fly. Det ser helt jævlig ut, haha. Mye bedre å sitte inne i selve flyet. Gleder meg alltid til vi tar av. Er liksom den lille ekstra spenningen i hverdagen, tjohei.

  Men, nå får jeg heller skrive mer når jeg kommer frem til Sørreisa eller noe. Kanskje jeg finner på å skrive litt fra Gardermoen også. Skal være der dritlenge liksom, ååå.. kanskje jeg finner på å ta turen inn til Oslo. Jeg får se hva tiden bringer, rett og slett!

  Har du flyskrekk, eller liker du å fly?

 • Publisert: 16.07.2013, 16:41
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • AtB er hacket

 • Publisert: 13.07.2013, 22:07
 • Kategori: Blogg
 • Ja, så skjedde det nok en gang.

  Bussselskapet AtB er hacket. Denne gangen er det http://www.tkort.no som fikk gjennomgå. 

  For de som ikke vet hva AtB er, så er det busselskapet i Trondheim, og Sør-Trøndelag generelt. En bedrift som stadig vokser innen flere seksjoner av kollektivtrafikk i landsdelen. 

  Viser bare hvor utrolig lett det er å hacke norske bedrifter. Viser forsåvidt også at det fortsatt er liv i hackerne. 

  Om vedkommende som hacket er norsk eller ikke, det vet man ikke. Ut ifra teksten så kan vel det meste tyde på at vedkommende ikke er det, med mindre personen hører til et av de større internasjonale "hacker-familiene" som på flere måter står sammen om å hacke små og store bedrifter rundt om i verden. 

  I oktober i fjor ble AtB "hacket" ved at det ble sendt flere forespørsler mot nettstedet samtidig. Dette ble gjort ved at en enorm trafikk "besøkende", eller forskjellige IP-adresser koblet seg til nettstedet på samme tidspunkt, slik at AtB's servere rett og slett ikke klarte å holde system lengre. 

  --------------------------------------------------------------------------------
  Nedenfor ser dere bilder av nettsiden som tidligere idag ble hacket. Hackeren har selv lagt ut bilde og tekst istedenfor sidens vanlige innhold. 


  Nedre del av siden: 

  Del med venner på Facebook: 

 • Publisert: 13.07.2013, 22:07
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • VG-Listas røde løper

 • Publisert: 13.07.2013, 14:14
 • Kategori: Blogg
 • Hei! 

  Tenkte jeg skulle legge ut link til en artikkel fra VG-Lista. Den finner du her, eller ved å trykke på bildet nedenfor.

  Grunnen til at jeg velger å dele er fordi mine bilder ble brukt i artikkelen, noe som er litt gøy. 

 • Publisert: 13.07.2013, 14:14
 • Kategori: Blogg
 • 19 kommentarer
 • Home Is Where Your ..

 • Publisert: 13.07.2013, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • Ikke sant? 

 • Publisert: 13.07.2013, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Just Getting Started

 • Publisert: 13.07.2013, 04:21
 • Kategori: Blogg
 • Hei! 

  I de nærmeste dagene som kommer, skal jeg prøve å få kommet ordentlig igang med denne bloggen.

  De fleste bloggere tror at veien til suksess er å spamme Facebook med sine lite kreative og ikke minst kjedelige blogginnlegg. Når du deler et innlegg på Facebook hvor du bare har skrevet hva du skal iløpet av dagen og legger ut et stygt bilde av deg selv, er du bare desperat etter lesere. De leserne som da stikker innom fra Facebook er ikke faste lesere, som virkelig ønsker å være på bloggen din...

  ... å blogge kun for å ha et høyt tall på leserstatistikken vil ikke fungere særlig bra i lengden uansett. 

  Problemet mitt når det kommer til blogging, er at jeg for tiden jobber i Luftforsvaret. For min del betyr det at jeg skal være stasjonert i Nord-Norge, nærmere bestemt Sørreisa i Troms frem til mars 2014. 


  Et bilde jeg tok fra bilvinduet idet jeg kjørte inn mot Sørreisa sentrum. 

  Da er det veldig vanskelig å ikke komme inn på temaet militæret litt for ofte, men jeg skal prøve å få til en god blanding av eget innhold samt noen ytringer når det gjelder ting der ute i den store verden. 

  Såå.. Kommer du til å følge med fremover?

 • Publisert: 13.07.2013, 04:21
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Darth Vader & Stormtroopers i Trondheim

 • Publisert: 11.07.2013, 15:04
 • Kategori: Blogg
 • Darth Vader og flere "Stormtroopers" inntok Dronningens gt. i Trondheim igårkveld i forbindelse med VG-Listas nachspiel  Del med venner på Facebook: 

 • Publisert: 11.07.2013, 15:04
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • VG-Lista nachspiel - Trondheim

 • Publisert: 11.07.2013, 01:02
 • Kategori: Blogg • "Har dere aldri sett mennesker før siden dere tar så mange bilder av oss?"

  Hvis du stjeler bilder, tjener jeg masse penger som betales av din lommebok. Opp til deg selv hva du velger å gjøre. 

  Del med venner på Facebook: 

 • Publisert: 11.07.2013, 01:02
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Hvorfor ny blogg?

 • Publisert: 05.07.2013, 23:44
 • Kategori: Blogg
 • Ny blogg, hvorfor? 

  Jeg oppretter en ny blogg fordi jeg vil finne nye ting å skrive om. Jeg vil tiltrekke meg nye, og flere lesere enn jeg har hatt tidligere. 

  Skrive om hva? 

  Jeg kommer til å skrive mindre om hva som skjer i min hverdag, og mer om hva som vil påvirke din hverdag. 

  Målet med bloggen? 

  Meningen, eller målet med denne bloggen er at den ikke skal bli "nettsøppel", eller en kanal som sprer dritt på nett. Heller være en fornuftig side hvor folk kan lese gode innlegg. 


  Trondheim, Norge. Tyholttårnet midt i bildet. 

  Bilder 

  Jeg kommer også til å kun publisere bilder jeg har tatt selv, eller har fått rettigheter på. Håper det vil kunne få andre til å følge samme trend. 

 • Publisert: 05.07.2013, 23:44
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits