Vil du være med å påvirke?

Ikke for å skryte eller noe sånt, men fy søren jeg liker at lesertallet skyter til værs når jeg blogger. Noe som først og fremst er takket være de som stikker innom her. 

Liksom.. Greit nok at det daler litt når jeg ikke blogger, men jeg synes det stiger usannsynlig høyt når jeg faktisk gjør det. Har de siste dagene prøvd å skrive om ting som blir litt mer omtalt, istedenfor å skrive om annen dritt. Det funker. 


På mandag skrev jeg et innlegg om AtB. Et busselskap i Trondheim som har fucka opp det meste. Du kan lese det her

Deretter klarte jeg å finne en ganske stor sak, som skjedde her i fylket. En mann som hadde gradvis druknet sin egen hund ved å sette den i et bur i fjæra. 


Du kan lese innlegget ved å trykke på bildet, eller her

Men.. I tillegg til å være kreativ på egenhånd, hadde det også vært greit å vite litt hva dere ønsker å lese om. Liksom.. Er det slike innlegg som er greia, eller vil dere ha mer av musikk, politikk eller kultur?

Vær så snill, legg igjen en kommentàr i feltet nedenfor og fortell hva DU vil lese om, så skal jeg garantere at jeg lager innlegg dersom et flertall ønsker det. 

20 kommentarer

Meningsinnlegg, hva som er dine meninger osv! :-) Men liker bloggen din som den er også :-) Men er morsomt å spennende å lese om meninger :-)

Synes det er bra at du skriver om aktuelle saker, ting kanskje ikke alle visste, som skjer i verden, og DINE meninger om det!

Men liker også at du varierer litt, ikke bare skriver om alt annet som skjer med andre folk, men også skriver litt om deg selv, eller din hverdag.

Liker også innleggene dine om militæret!

fin blogg, gi dine meninger om andres meninger, kan alltid være litt morsomt å lese ;P

EliseRuiter: Jaa, takk for det :-) Skal prøve å skrive litt mer om det :)

Kommer mer militært stoff når jeg er tilbake på leir nå :) Store planer på gang

idaoolsen: Det er mottatt :-) Jaa, det synes jeg selv også. Blir så utrolig opphengt i hva andre mener at jeg til slutt glemmer hva jeg faktisk mener om ting selv, haha :p

s0th: Ja, det blir nok mer av det etterhvert :)

Jeg likte atb-innlegget veldig godt med tanke på at jeg er en buss-person som ikke tør å plassere meg selv bak et bilratt. Hm. Noej eg kunne tenkt meg å lese om.. Ditt syn på homorettigheter? Ting som får deg til å le? Hva du mener om forskjellige partier i Norge? Hvor sterkt du hater "fin blogg kommenter tilbake" mafia-kulten? Spill du liker? Pinlige/morsomme hendelser du har opplevd? (jeg kløyp en fremmed dude i ræva en gang fordi jeg trodde det var bestekompisen min)

Hannah: Homorettigheter kan jeg gjerne skrive om. Det er aktuelt også :)

Politiske parti i Norge har jeg egentlig gitt opp.. Har mista gnisten av den enkle grunn at det ikke er noe annet enn humbug gjennom hele linja.

Kan godt skrive om morsomme hendelser! Tror ikke jeg klarer å toppe din da, hahahah :p

liker bloggen din som den er jeg :) men meningene dine, ditt syn på ting og slikt er jo også interessant å lese om :)

Æ e fast leser av din blogg. Like den som den e :)

liss: Takk for det! :) Jaa, da blir det nok mer av det fremover :)

corlasblogg: Oi, hyggelig :) Takk for det :)

Er mer der de kommer fra. Som at jeg greide å få sjefen til å bæsje grønt en gang og jeg har også klart å vandre rett inn i ei lyktestolpe etterfulgt av å lande på bakken med en gjeng svenske turister ett par meter unna meg som begynte å råflire.

Hannah: Hahahahah, fysøren du er jo klin gæren :p

Nope. Bare veldig klønete : P

Hannah: Kan fort forveksles, haha

Du er en bra blogger vettu! :) Du legger ikke all vekten på bilder eller videoer, men rett og slett det du skriver! Og det er vanskelig og få til! :D Så stå på, trenger en bra blogg og lese :)

Men du skriver bra om og spennende ting :> Så det blir bare sånn

jayci: Hehe, takk :)

RaversSpeech: Hehe takk for det :)

Skriv en ny kommentar