Druknet hund i fjæra med vilje

"Hunden ble funnet ca èn måned etter den ble forlatt. Den hadde druknet, og bar preg av at den har ligget i vannet en stund"

En av de verste sakene rundt dyreplageri i Sør-Trøndelag noensinne finner altså sted i 2013. 

En hundeeier fra Lensvik i Sør-Trøndelag fant i slutten av juli ut at han ikke hadde råd til å ta vare på hunden sin lengre. Økonomiske problemer satte kjepper i hjulene for mannen, som bestemte seg for å kvitte seg med hunden. 

Istedenfor å levere hunden til noen som kunne ta vare på den, satte han hunden i et bur. Deretter satte han et bånd på hunden slik at den ble bundet fast i buret. Han kjørte så hunden til fjæra i Lensvika, for deretter å dumpe buret i fjæresteinene. På kvelden kom høyvannet (flo) og druknet hunden, som hadde vært innelåst i buret i flere timer. Det var veldig varmt de dagene dette skal ha skjedd. 

... 

Det første jeg tenker, er jo at vedkommende som har gjort dette burde få en skikkelig straff. En annen tanke er jo at når noen gjør slikt som dette, så er det jo noe som ikke stemmer oppi hodet. Mannen er klart psykisk syk da han vurderer det som en bedre løsning å gradvis drukne en hund istedenfor å gi den til noen som kan passe den. 

Spørsmålet er hvordan vi skal klare å unngå at slike ting skjer i fremtiden. Dette skjedde liksom ikke i Uganda, det skjedde i verdens rikeste land. At slike handlinger skal skje i mitt lokalområde synes jeg blir for dumt, rett og slett. 

Hva mener du? Hvilken straff burde slike mennesker få? 

Del med venner på Facebook: 

59 kommentarer

Nei! stakkars hund :(

heilt sykt! burde være lik straff som å drepe et menneske. At noen har samvittighet til å gjøre dette mot sitt egent dyr....

Frida Andersen: Jaa..

Stine Erichsen: Ja, egentlig. Men med dagens lovverk er det dessverre ikke sånn.

Han må være sjuk i huet as

Gråter nesten... Syns man burde få samme straff som om det var et menneske som ble druknet, for om det er en hund eller menneske, så er det like forferdelig -.-

Aslaug: Enig med deg der. Synes ikke det burde vært noen forskjell.

Helt forferdelig!!!

Folk som kan finne på å ta livet av kjæledyret sitt slik, burde ikke skaffe seg kjæledyr i det hele tatt ...

Helt enig med Stine Erichsen at det burde være lik straff som for å drepe et menneske!

Ingrid Emmariza: Neias.. Er dessverre altfor lett å skaffe seg hund.

Jaa :)

HVA FAEN ER DET SOM FEILER FOLK

Anonym: Det er mye :p

Helt tragisk! Dem skulle ha blitt bura inn foralltid og pint til døde! Det hadde dem fortjent syns jeg!!

Hellayow: Der sa du det! Hadde vært på sin plass :)

Fyyyfaen.....Stakkars hund! Får helt vondt jeg!! :( Jeg synes straffen er og PINE dem resten av livet!! Ingen dyr fortjener og dø sånn!! Blir så forbannade sint!! :(

Æsj, fy faen.. Håper det blir dyrepoliti i Norge, for dem som gjør sånne ting BØR FÅ STRENG STRAFF!!!!

AdamLambertNorway: Det hadde nok vært en okei straff, men dessverre er det et jævla urettferdig lovverk som hindrer folk i å få den straffen de fortjener... :(

Silje Sponnich Lund: Dyrepoliti er nødvendig. Hvertfall rundt de største byene..

Å huff.......burde få livstid i fengsel!!

Sølvi Birgitte Wærness: Ja, burde igrunn det..

åherregud så forferdelig! kan ikke tro at noen har hjerte til å gjøre noe sånt :( burde vært samme straff som om det hadde vært et menneske som ble druknet!

Monica Lindstad: Mhm.. Dessverre er det slik.. Kan si mye om hvilken straff han burde fått, men det typiske er vel at straffen blir mild, og at dette skjer flere ganger.

Stakkars hunden :'( <3

Hater sånne mennesker som driver med dyreplageri, dem fortjener ikke og ha dyr når dem likevel driver med dyreplageri!!

Ida Emilia: Ja : (

Sant det.. Burde ikke hatt dyr idet heletatt.

Fy søren! Det der er rett og slett helt forferdelig! Hvorfor ikke bare gi hunden til noen bekjente imens han gradvis prøver å få en bedre økonomi? Eller hvis avlivning er siste utvei, bare skyte dyret med en gang, så den slipper å bli gradvis druknet? Noen mennesker er faen ikke gode i hodet! Og det er nettop denne mannen, ikke god i hodet! Jeg får helt vondt inni meg når jeg leser dette :( At noen kan gjøre dette er helt skamfullt og hjerteløst! :(

Fy flate! Kjenner jeg eksploderer av sinne når jeg leser om slike mennesker. Jeg får så vondt inni meg med tanke på at det er så ekstremt med mye dyreplageri her i verden og at det finnest så mange folk uten hjerter. Kan jeg plis få lov til å kverke denne personen? Syk eller ikke, er dette en av de dummeste løsningene jeg noensinne har sett på en slik situasjon. Han skal få lov til å eige en hund ja, men det å passe på hunden trenger han ikke å bry seg så mye om nei. Har ikke ord!

Mari: Det er så sykt.. Han har definitivt hatt store problemer. Da er det også litt rart at ingen i nærmeste familie, vennekrets eller eventuelt naboer reagerte på dette.. Kan umulig leve så isolert at ingen andre visste om dette.

HarryPotterHeart: Du skal få lov til å kverke han for meg hvertfall :) Hadde ikke gjort meg en noe som helst om denne mannen hadde fått opplevd den verste torturen etter dette. Det ville ikke vært annet enn rettferdig, egentlig.

Enig med deg.. Det er så ufattelig sykt.

helt sykt, og tragisk.får så vondt inni meg når jeg leser om slike saker.

liss: Skjønner jeg veldig godt.. Er helt forferdelig :(

Blogg5342132565

dette er ille.... det skulle vært VELDIG streng straff om man utsetter et dyr for dyremisshandling! Blir irritert og sint over at folk er så dumme.. skulle vært livstidsfengselstraff!!!!

Jeg har hørt om det, det er kjempe trist... Det er bare teit.. Jeg hater sånne folk. Blir så sint når jeg leser om det.... :(

Blogg5342132565: Dette er noe av det verste jeg har hørt om iallefall.. Det skulle vært det, men dessverre så blir det nok ikke sånn :(

theapusiin: Skjønner jeg veldig godt as.. Er så kjipt at folk gjør sånt

Altså.. Leste om det her for noen dager siden! Jeg ble så sinna at det eneste jeg klarte er å tenke : sett fyren i et bur, og kast han ut i vannet ;)

Julianne: Ah, det hadde vært noe det! :)

helt forferdelig og ikke minst trist!

♥♥♥Har ikke ord♥♥♥

VildesEveryday: Jess..

frktets: Ja, det er veldig trist..

Kristiane Solnes: :-(

Edel Kristina: Da er du ikke alene

Helt sykt! Merker eg blir sykt provosert! Er det mulig å vere så ond?

Har lyst å bare ta den som gjorde det og la den personen lide samme skjebne!

Nettopp av den grunn at dem faktisk skal forstå hvor vondt dette er for dyrene på lik linje som oss mennesker!

Fresh Heidi: Det hadde vært helt okei å gjort det samme mot han som gjorde dette mot hunden, egentlig. Er ikke annet enn rettferdighet i mine øyne. :-)

Man er jo faen ikke med i huet om man dreper noen som ikke har gjort deg noe. Eller dreper noen generellt. Vi er dyr og det er våre hunder, katter etc. 5år i fengsel og/ stor bot hadde passa supert.

Folk er jævlige altså. Kan ikke forstå dem. Dyr skal omplasseres. Tenk på dyret, ikke deg selv.

Kristine: Veldig enig med deg. :)

Blir så utrolig irritert, sur, skuffet og ikke minst LEI MEG ! Fikk helt klump i halsen av å lese det ! Fyren som gjorde dette fortjenere en EVIG lang straff ! Han drepte en hund, som har like stort og verdig liv som oss mennesker! Blir bare så utrolig lei, stygge jævel som har gjort det må jeg bare avslutte å si...

julie Kippersund: Skjønner jeg as.. Håper virkelig han får en skikkelig straff.

Det der er dyremishandling og drap... :( Han skulle sittet i fengsel akkurat nå,kanskje for alltid.

camilovesalmosteverything: Mhhm.. Enig der as

Hver gang jeg leser slike dyremishandligssaker blir jeg et blodtørstig monster som lengter etter å torturere og pine ihjel den skyldige. Derfor gjør jeg mitt beste for å unngå å lese disse sakene, men med jevne mellomrom popper de altså opp og biter meg i øyet likevel.

Jeg finner rett og slett ikke ordene til å utrykke hvor provosert og forbannet jeg blir, eller hvor mye jeg ønsker slike grusomme mennesker fjernet fra jordens overflate og pint i evig helvete. For å forklare det jævlig enkelt synes jeg menneskene som står bak slike handlinger, skal få gjennomgå akkurat det samme selv. Sett bånd på jævelskapen, lås ham inne i et lite bur og la ham drukne. Og la for all del meg sitte ved siden av ham, le rått, filme ham og stikke i ham med en brennende gaffel i ny og ne.

Barbie W.: Hahaahh, skjønner virkelig frustrasjonen din her :p Har tenkt det samme selv, men igjen.. Må prøve å ikke tenke slik :)

fyfaen, så jævlig råtti gjort!!!

Helt forderfelig!! Blir så sint av sånt! Den personen skulle blitt satt i et bur og druknet selv akkurat slik som hunden ble!

Marte og Sharko: Hadde vært en ålreit løsning det

Skriv en ny kommentar