Trondhjæm no, shø

Endelig var jeg fremme i trønderhovedstaden. Første "nye" greia jeg oppdager er at Fosenhalvøya har fått samme busser som brukes i Trondheimsregionen sør for Trondheimsfjorden. Bare tull, egentlig.

For det første så er rutetabellene forandret. Pratet med ei jente i 20årene når jeg ventet på bussen, og hun fortalte masse historier om feil etter feil når det kommer til rutebussene Trondheim-Rissa.

Jeg er ikke sjokkert. AtB (busselskapet) gir jo fullstendig faen i hvordan de som faktisk bor på Fosen ønsker å ha busstilbudet. Er ikke rart at det kjøres busser på enkelte tidspunkt med bare 3-4 passasjerer.

Jaja.. dette styrker bare grunnlaget mitt for å flytte fra Fosen. Innbyggertallet har stupt de siste årene, noe som bare kommer til å fortsette med mindre en eller annen klarer å snu trenden. Da må først kollektivtilbudet stå litt sterkere, samtidig som bompenge-innkrevingen forsvinner. Sånn er det bare. Noe alle skjønner.

6 kommentarer

den kjem aldri når den ska heller, enten 5 min for tidlig, eller 15 min for sent,r :p dritt opplegg

silje: jaas.. bare dritt :p

Nydelig blogg , hadde satt utrolig pris på om du ville tatt deg ein tur innom min blogg.

Beklager, mne bussene er like dårlige uansett hvor du bor i Norge, så det hjelper nok ikke å flytte ;)

Kom til Vestfold, Buskerud og Telemark. VKT er og forblir værste busselskapet i Norge. sein buss ofte, daglig, alltid. Overfulle busser der du må stå tett på døra foran. Sure sjåfører. Problemer med bussenes dataer, slik at ikke busskorta funker osv.

Kristine: Ouch.. Hørtes ikke bra ut.. Kan tenke meg det er verst rundt de største byene? Er uansett utrolig irriterende når ting ikke skal fungere når du er ute og reiser as :p

Skriv en ny kommentar