Life In The Army

Heldigvis, sier jeg bare, så er det ikke så veldig strengt på det med vasking her. Men, det må allikevel vaskes hver eneste dag klokken 06.15. Det er noe jævla dritt. Det er rett og slett tortur å begynne å vaske så fackings tidlig på morgenen. Sikkert noen som liker det, men faen as.. Man vasker bare ikke så tidlig på morgenen liksom. 

Uansett, inatt drar jeg tilbake til Trondheim! Reiser til Bardufoss i 4-5 tiden eller no sånt (så jeg slipper å vaske), også lander jeg i Oslo rundt 08.00 tror jeg. Deretter er det straka veien til Trøndelag, med avgang klokken 10.40 til Trondheim Lufthavn/Værnes! Sist gang jeg reiste på perm, så var jeg ikke hjem før over midnatt eller noe sånt tror jeg. Var ihvertfall utrolig sent tidspunkt å komme hjem på. Imorgen blir det annerledes. Å fyfaen som jeg gleder meg! 


Bardufoss Lufthavn / Snowman International Airport

Vært her i 5, snart 6 uker nå. Det er ganske lenge, til å være på et sted uten sivilisasjon, butikker osv. Har selvsagt tilgang på det, men da må man liksom ut av leir og så kjøre i 20 minutter. Er ikke noe man får til når man ønsker, dessverre. 

Jeg må prøve å legge litt mer planer her når jeg kommer tilbake. Prøve å skaffe meg ett eller annet å holde på med utenfor leir før jeg blir klin gæren. Sånn seriøst liksom. Kjenner at jeg blir mer og mer psykisk sliten av det å være sammen med samme mennesker over lengre tid. Samme trynet på samme sted, hver jævla dag. Sånt blir de aller fleste lei av, haha. 

Menmen, skal ikke klage.. Jeg har gode venner her, mye FIFA-spilling, bordtennis, filmkvelder, kubb (trøndersk greie), trening og ikke minst bloggen. Har forresten gått til innkjøp av GoPro Hero 3, så skal prøve å få laget noen awesome videoer etterhvert når jeg får kommet igang ordentlig og brukt det. 

Men.. Nå skal jeg ta en dusj, pakke, finne klær til imorgen og legge meg i den gooode senga, så blogges vi mest sannsynlig imorgen når jeg er på hjemreise eller noe sånt! 

Hvilke planer har du for helgen? 

17 kommentarer

Hahah digget vaskedelen! Du kan begynne med fotografi, da har du ihverfall alltid noe å gjøre på. Eller så kan du gå den typiske veien med å nerde tv-serier, den planen slår aldri feil :]]

pwoki: Jeg har seriøse planer om å ta mange bilder her, faktisk. Nord-Norge er jo utrolig fint, ihvertfall nå som det ikke er blitt vinter enda. Mye spesielle steder rundt her, som er helt utrolig, rett og slett :p

Jeg prøver å ikke bli en sånn serienerd as. Er ikke helt min greie å sitte foran PC'en eller TV'en, haha :-D

det var drit tidlig og begynne og vaske. i helga skal jeg prøve og jobbe selvom jeg har pådratt meg liten sykdom. :)

maykipus: Haha jaas, altfor tidlig :p ooh.. hva da? alvorlig?

neida er bare litt forkjølese ikke no verre enn det

maykipus: Ååå :) Bra at det ikke var verre enn det da :) God bedring!

Vasking er ikke favoritten min.. Men det må jo gjøres:)

camilovesalmosteverything: Sant det : )

Jeg venter på at min kjæreste også kommer hit fra Madla på perm, og besøker meg her i Trondheim! :D

Villurdur: Er han i rekrutten eller? :)

Stian: Jaujau, han er det :)

Gode tips for ting å gjøre når du er i militæret (tjenestegjorde på setermoen her):

* Gå turer i området

* Dra på turer til andre steder en tromsø, som Finnsnes og Narvik

* Jogge deg lange turer (vet dog at bardufoss er et kjedelig sted, spesielt leiren der)

* Les bøker

* Benytt deg av voksenopplæringen!

* Se film

* Tren

Livsnyteren: Her er det ganske kjedelig turterreng dessverre, da det ligger i en dal. Mye myr og gjørme. Skal prøve å få til en fjelltur før det blir vinter, da :-)

Finnsnes er vi veldig ofte. Sørreisa og Bardufoss også. Har aldri vært i Tromsø eller Narvik enda da :p

Har begynt på en bok også, men er bare på tredje siden, hah.

Trening er det også maksimalt utnytte av :p

Takk for gode tips :)

hei stå på og hold ut!!! flink er du og den vaskinga er kjedelig ja.. uffh også så tidlig...

Isaleisinblogg: Hehe, skal nok holde ut :)

Skriv en ny kommentar