Noen ord ved dagens siste minutter

Hei! 

Har vært utrolig lite blogging idet siste, av den enkle grunn at det er utrolig mye å gjøre på jobb for tiden. 

Fått ordnet piano til litt over 25.000,- og anlegg til flere tusen som skal brukes til arrangement osv. Snakk om å bruke mye penger, haha. I tillegg har jeg under planlegging en masse endringer for Velferden, som kommer til å heve hele driten til et nytt nivå. Effektivisering er ordet. Skal komme mer tilbake til det senere, når jeg finner et sted på nettet hvor jeg kan skrive om det som skjer i Forsvaret. 

Uansett, nok om det. Nå er det få dager til jeg drar på perm. Fredag i neste uke. Blir utrolig godt å komme tilbake til Trondheim og Fosen igjen. Fy søren. Vært her i underkant av èn måned nå etter forrige perm, men.. jeg er sliten. Man blir fort sliten av å være her oppe fordi det rett og slett er lite sivilisasjon her. Når man er veldig mye sammen med svært få mennesker, blir man klin gæren til slutt. Blir veldig utmattet av det. Når jeg kommer tilbake igjen fra perm i september, er jeg nødt til å finne en måte å komme meg mer ut i sivilisasjon på. Kanskje komme meg inn på et håndball-lag eller noe i nærheten. Fotball er også et alternativ, men vet ikke hvor mye jeg ønsker å satse lenger. 

Ah, masse tomt prat.. Deilig. Er nok mye mer givende for meg å skrive dette, enn det er for deg som leser det, haha. Vanskelig å finne en mellomting på lange og korte innlegg. Dessuten er jeg vel ikke den mest kreative her i verden, så da blir det liksom litt A4. Men, A4 funker fint det også. 

Såå.. Nå må jeg kanskje prøve å runde av kvelden. Sitter her på rommet oppe på kaserna å ser film. Film etter film etter film, mens roomisen ser Mot i Brøstet hver jævla kveld, haha. Kan vel snart alle episodene utenat tror jeg. Chill. 

Hva har du gjort idag? Ønsker du at jeg skal blogge oftere? 

13 kommentarer

I dag har jeg sittet i en altfor lang bilkø. Frustrasjonen over dette har blitt til et blogginnlegg.

..og ja, det er bare å blogge videre.

silje matberg

reist hjem fra Spania og reise Oslo-Trondheim nooooh

Ja,jeg liker bloggen din. Hadde vært fint om du gjorde det.

Hadde vært super hvis du blogget oftere!

Skriv gjerne mer om det som skjer der oppe! Artig å lese. Synes du skriver bra, så ikke bekymre deg for at du kjeder noen. Det er frivillig å lese :-)

jan007: Folk som får ut sin enorme frustrasjon etter å ha sittet i bilkø er alltid interessant! Skal stikke innom og lese :-)

silje matberg: Okei :)

Camilla: Takk for det :) Skal prøve å få blogget mer

camilla Løvland: Skal prøve å få til det :)

Så fint design du har fått:-D Og ja, jeg syns du skal blogge mer enn du gjør! *smalt fra rett kjeft*

Julianne: Jaa, ikke sant :D hahah, begynn å blogg selv

korr længe har du pærm? :))

Anonym: En uke. Åssen da?

Skriv en ny kommentar