Tcmn sine pupper

Det er kanskje ikke noen hemmelighet at blogging kan få deg til å miste kontakten med jorda. For Therese Charlotte Nielsen (Tcmn) er nok det tilfellet. Som ung blogger, ble hun dratt inn i en verden full av falskhet. Masse negative kommentarer på bloggen er nødt til å være hvertfall en liten årsak til dette her. At det å ikke være seg selv var en bedre løsning på alt. Å gå fra normale, fine pupper, til deformerte og altfor store pupper var liksom greia. 

Nå er mye ødelagt. De skjønner det ikke selv. De føler at verden bare smiler, pga falske pupper og botox i leppene. 


Therese Charlotte etter operasjonen

Liksom.. Nå er ikke jeg noe puppeekspert, men dersom jeg hadde vært jente, og kunne valgt høyre eller venstre her, så ville jeg definitvt gått for venstre, altså slik Therese så ut før operasjonen. Puppene har fin størrelse, å er langt ifra små. 

Bildet til høyre.. Det får meg til å tenke på jur. Du vet, sånn som kua har. 


Det ser jo liksom helt sprengferdig ut. Klar til å sprekke når som helst. I tillegg til at det presser frem blodårene, og av en eller annen grunn har hun fått gåsehud på puppene. Skikkelig ekkelt, ikke minst trist. Det var så sykt mye bedre før, hvorfor ødelegge? Greit nok at man skal bestemme selv her i livet, men hallo liksom. Trenger ikke ødelegge kroppen din av den grunn. 

Hva mener du? Var puppene til TCMN finere før eller etter silikon? 

103 kommentarer

Definitvt finest før opperasjonen, men det er nå hennes valg:P

Jeg mener at det var myemye bedre før. Det ser virkelig ut som de skal til å sprekke nå :O

Jeg likte de også bedre før!

Jeg mener det er opp til enhver hva de gjør med kroppen sin, men jeg er fan av å være naturlig! Så lenge hun selv er fornøyd er det greit :-)

Lone Hansen: Skjønner jeg as

Maria: Ja selvfølgelig, men liksom.. Det hadde jo ikke vært noen dum idè dersom Therese valgte å forbli naturlig

jeg synes at alt av plastisk operasjon bare er unødvendig og sløsing av penger så lenge du ikke sjems veldig over noe og vil fikse det.

Silje: Ja, du sier noe viktig der.. Therese hadde ikke akkurat noe å skjemmes over

Jeg er enig i at hun ikke hadde tengt operasjonen ja..

Hun hadde jo allerede store, så skjønner ikke hvorfor hun ville gjøre det.. De var jo langt finere før!

Også er det jo sykt sløsing med penger synes jeg.. Ikke bare koster operasjonen masse, men så må man også kjøpe nye og mye større BHer som koster noen hundre mer enn vanlig BHer..

Men dessverre slik samfunnet er, er det ikke rart unge jenter føler at de må gjøre slike ting...

jknegledesign: Akkurat! Syns det ser så utrolig dumt ut sånn som det er nå as..

Nei, hun er et utrolig dårlig forbilde for unge jenter, det skal være sikkert :)

Jeg er litt enig i deg, men det viktigste er å like seg selv. Om man er fornøyd etter et sånt inngrep velger jeg å ikke bry meg noe om det. Det viktigste er å like seg selv for den man er og de avgjørelsene man tar.

Nicolea Moskvil: Joa, sant det.. Men allikevel så synes jeg ikke det var så veldig nødvendig av Therese å forandre på noe her. I tillegg til å blogge offentlig om det, å få mange av de yngre jentene som har henne som forbilde til å begynne å tenke på det samme liksom. Det synes jeg ikke er så bra, å hun kunne godt ha latt vær.

hahha, fikk latterkrampe det med jurene, for det er faktisk litt sant..! :p

Madeleine Skogstad: Jaa, ble fort det første jeg tenkte på iallefall :p

Ja, det er jeg enig i. Når først en begynte med botox og silikon, begynte jo de fleste andre toppbloggerene også, og det smitter jo så klart over på de yngre igjen..

Nicolea Moskvil: Jess.. Å det er virkelig ikke bra :p

En syk verden, spør du meg!

Sunniva Lykke: Haha ja

Veldig enig i hva du skriver :)

må si det selv at jeg synes brystene til denne jenta så møye bedre ut før! Det at hun gjorde dem så møye større risikerer at hun får ryggproblemer, det kan ikke være at hun får det, men siden hun har gjort dem så store så er det veldi stor sjangs på at hun får det :P, så hun kommer kansje til å få skikkelig ryggskader og da har hun bare ødelagt for seg selv :P

btw, liker bloggen din! ^^

Bra skrevet, for det der var bare sjokkerende! - Puppene var MYE finere før..

Peace and Love ♥

scarlets: Takk for det :)

Anna Therese: Kan umulig være bare ryggproblemer som kommer til å plage denne jenta fremover as.. Sorry at jeg sier det :p

Takk for det, like måte :-)

hehe, jeg vet ikke. Men kan si at silikon er noe jeg misliker sterkt :P

Tusen takk selv! : D

hippiesummer: hehe, ja, ikke sant :-p

<3

Anna Therese: Skjønner jeg godt as :)

Jeg har ikke noe i mot deg eller bloggen din, men dette syntes jeg var utrolig unødvendig. Hva tcmn gjør med sine pupper har vel ikke DU noe med! Hu må få velge selv hva hun vil gjøre med seg selv og puppene hennes, uten at du faktisk skal lage et eget innlegg på bloggen din om hva du synes. Det er greit å kanskje skrive det i en kommentar på bloggen hennes, det må mange regne med om de har blogg. Men å lage et egent innlegg om hu når du ikke en gang kjenner henne, det er bare rett og slett for drøyt. Du burde skjerpe deg. Hva om hu skulle lage et innlegg om deg på bloggen hennes og skriver at hun ikke liker hva du gjør og slikt??

tenk over hva som er nødvendig å blogge om, det er ikke vits å skrive om tcmn bare for å få flere lesere.

camilla: Hvis vi ikke har noe med hva hun gjør, hvorfor blogger hun om det da?

Tenk på hva du skriver Stian! Du kritiserer henne og livet hennes uten å kjenne henne. Hun får ha lov til å velge selv hva hun vil. Her dømmer du jo henne for det hun gjør. Hvorfor blogger hun om pupper eller andre ting da. Jeg ser det fra en litt annen side man blir fort påvirkelig for medienes skjønnhetspress og hva de synes er naturlig. Jeg liker naturlige ting med folk. Hun så jo finere ut før operasjonen. Men hun har valgt hva hun vil gjøre med kroppen og det har vi andre ingenting med. Jeg synes jo litt synd på henne da. :O

Mye finere før :)

jeg likte de mye bedre før, nå er hun bare falsk..

Du risikerer jo å få ryggproblemer når puppene er så store. Hun var jo finere før. Men selvsagt må vi tenke over hva vi skriver før vi skriver det. Mye av det jeg blogger om handler jo gjerne om hva personer gjør og ikke angrep. Du leser jo mine innlegg og henter inspirasjon fra dem. Skjerp deg litt da mann :O

Du må forvente reaksjoner fra andre når du skriver noe som nesten angriper en person. Verden er jo gal men du burde ikke tenke på dette. Det er mye falskhet som samfunnet sprer. Vær mye heller glad i ditt livet og ikke skriv slike innlegg igjen. Dette er mangel på selvinnsikt :(

Det at hun er en offentlig person, og at andre tar etter henne, synes jeg man burde komme med slike innlegg. Det å få høre dette av andre bloggere, som har en mulighet til å komme på topplisten, kan virke positivt. Men det kunne kanskje ha blitt gjort på en annen måte, det kan jeg være enig i. Men jo, selv håper jeg jo hun tar det ut, før hun får ryggproblemer. For skjønnhet vedvarer ikke.

Maren: Det stemmer jo. Man har jo en skjønnhet og den kommer fra hjertet og når alt stråler gjennom det er det ingenting som er så nydelig som det. Det kunne kanskje vært gjort på en annen måte. Dette kalles verbalt personangrep og jeg tror ikke at hun liker å bli offer for dette. Man trenger jo slike innlegg som kan kritisere samfunnsutviklingen. :)

Maren: Når hun velger å eksponere seg selv til flere titalls tusen mennesker, så ber man om både positiv og negativ oppmerksomhet. Sånn er det bare :p

Det er jo folks jakt på evig ungdom som media fremstiller gjennom den perfekte kroppen som får folk til å tenke på botox, silikon i puppene osv. Hun så jo finere ut før :)

Ting nr 1: Hvis det er TCMN sine private bilder du har brukt, så håper jeg du spurte om lov først :p

Nr 2: Jeg synes personlig at plastiske operasjoner bare bør gjøres hvis en person virkelig blir plaget over noe ved seg selv. For plastic ain't fantastic!

Det er jo en veldig vanlig 18-års greie da: Noen tar silikonpupper med en gang, andre tar tattovering. Folk er forskjellige, og hvis man ikke kjenner dem: hvorfor skal man i det hele tatt bry seg?

Jeg kjenner ikke tcnm, hun får gjøre som hun vil. Er hun er dårlig forbilde, er det hennes valg også. Haha

Hun velger jo å eksponere seg til titusener av mennesker og hun vet ikke grensene sine og tror at livet smiler og er bra og det er det jo ikke. Men tenk på det du skriver for all del :)

Ja, men det er jo sånn at jenter er de som blir presset mest til ting og som lettest blir pressa til ting, så jeg skjønner jo hvorfor jenter gjør det. De vil jo være med i moten og være som andre, men som sagt er det jo ikke alltid det som er det beste for kroppen heller :/

girlygamer: Det funker ikke, sånn egentlig sånn.. Liksom.. Jeg tror ikke det å kjøpe seg svære pupper hjelper på hverken verdighet eller popularitet i det lange løp.

Jenter presses lett til ting fordi at de har for myke og få grenser til seg selv. Jenter gjør det via at samfunnet presser på den perfekte kroppen. Også gutter presses på kroppen sin. Jeg tror nok at hun ikke kjenner deg og det hadde nok vært best å tie. Du kjenner ikke hennes liv så alt for godt. Det presses jo nok på kropp i samfunnet ellers. Skriv heller om ting som er mer nødvendige og dette var unødvendig :O

Mye finere før! Perfekt størrelse

Kristiane Solnes: Jaas!

Hun var finere før all opperasjon og oversminkingen! :P

Hun har sikker vondt i ryggen med de nye puppene.For å ha store pupper kan egentlig gjøre slik det gjør vondt i ryggen xD

Linn Merete: Jaa! Haha, begynner sikkert å bli vondt :p

Helt enig med det du sier! Men det er jo selvfølgelig opp til hver og en å måtte bestemme hva dem vil utsette kroppen sin for! Jeg personlig har INGEN planer om silikon, restylan eller lignende. Altså ingen er perfekte, man blir ikke mer perfekt med duckface lepper og barbie pupper! Men som sakt, smak og behag :) Men bra skrivd, Stian!

Hva hun gjør med kroppen sin er ikke opp til oss å kritisere, vi burde bare være glade for at hun har det bedre med seg selv nå. Synes de var finest før da.

Naturlige, falske, boobs are boobs og jeg finner i hvert fall skjønnhet i de fleste. Hva andre gjør med kroppen sin har man ingenting med, så lenge de er fornøyde med seg selv ^^

Heheh, litt genialt innlegg. Er egentlig ikke så for å kommentere andre, men hun har jo sotte seg selv så mye i søkelyset så hvorfor ikke åpne kjeften for en gangskyld.. Puppene hennes må jeg rett og slett bare si ser helt forferdelig sprengt og ekkel ut nå, og det er utrulig synd. Er helt enig med deg, hun hadde pene store pupper før, hvorfor ødelegge det? Hun kommer til å angre seg så jævelig når hun bli eldre å åpner øynene sine tror jeg..

virkelig? synk litt lavere da Stian. Du har bedre ting å skriv om vel? haha, latterlig.

Pupper er fine uten operasjon syns nå jeg, falske pupper ser bare litt teit ut. De beveger seg jo ikke naturlig. Dette er resultatet av fokus på kropp. Gutter sprøyter inn ting i panne, bygger muskler og tar dop. Jenter fikser pupper og skal være Gud sin gave til mannfolka. Nei la pupper være virkelige... ingen kos med Mursteins pupper mener nå jeg.

Jeg er helt enig! Før var bedre! Folk kaller mine pupper for Jur.. Ikke særlig gøy...

: Naturlig er tingen, ikke noe som ser ut som den baderingen! ;)

jeg har gått så fram og tilbake på det med plastisk operasjon at jeg blir svimmel. på en hånd synes jeg folk burde bestemme over kroppen sjæl: mange jåler seg opp for sin egen del, ikke for andre. på en annen hånd ser jeg jo presset fra media og andre om hvordan man bør se ut, og at mange gir etter. men samtidig, hvis hun er glad skal hun få være det, så lenge hun ikke mener at alle bør følge hennes eksempel.

som sagt, hva folk gjør for å føle seg bra er deres beslutning. kanskje hun angrer en dag, kanskje ikke. hvis hun gjør det, skakke jeg si "hva var det jeg sa"

Bare leser noen av kommentarene her å må le litt. Vi lever i en fri verden, Stian har like mye rett på å skrive om puppene til tcmn som hun har rett til å skrive om puppene sine. Tcmn er jo som alle vet en stor blogger og må tåle negative kommentarer, innlegg osv.

Jeg likte innlegget ditt og er helt enig med deg.

Skulle jeg tatt silikon hadde jeg heller gått for mer naturlig, ikke sprengferdige jur ;)

Hennes valg, men de var MYE finere før og de var jo ikke små engang. Skjønner ikke greia!

Det er finest uten, uansett hvem det gjelder!

Og Stian, drit i de som synes det er feil å skrive ett innlegg om det. Når man legger noe ut på en åpen blogg, og når avisen skriver om det, så må man regne med at det blir diskutert. :)

Alex Gjoroy: Enig :)

Jaa, jeg leste det først i avisen, så :p

Marte og Sharko: Akkurat :p

Camilla Elisabeth: Takk for fin kommentar :)

Naturlig er best uansett as :)

Pigie: Sant.. Men blir automatisk slik at veldig mange gjør det samme som hun velger å gjøre.

jayci: Hvis de er naturlige, ser jeg ikke problemet :p

camilovesalmosteverything: :-)

Roger: Veldig enig i det du sier der :-)

Anonym: Ja, huff å huff

Renate Rødberg.: Hun kommer nok mest sannsynlig til å angre, ja

Hannah: Joa, men når man når ut til så mange mennesker bør man kanskje tenke litt på hvordan man legger frem ting.

Andrea Jahrsengene Andersen: Ja, er opp til hver enkelt, men dette vil bare påvirke veldig mange i negativ retning føler jeg.

Litt enig der, men folk ødlegger jo bare for seg selv!

Åh, se hvordan verden har blitt :o

akkurat! er derfor jeg er så dobbel på det. at folk gjør det fordi det er det som fremstår som idealet, sant.

jeg prøver å legge meg minst mulig oppi hva folk individuelt gjør, men heller bry meg om hvordan media og slike ting idealiserer visse kroppstyper. hvis vi fikk bort hive-mind greiene som foregår, men noen fortsatte å ta plastiske operasjoner, ville jeg ikke hatt noe imot det. det er det faktum at mange gjør det fordi det blir sett på som 'normalt', på en måte, som provoserer meg.

hah, håper ikke det var for forvirrende. jeg har tenkt en del på dette, som du ser (:

Andrea Jahrsengene Andersen: Ikke bra altså :p

Pigie: Skjønner hva du mener.. Virker som du har tenkt en god del på det ja, og funnet frem til noen gode meninger :)

Jeg er ikke personen som rakker ned på folk, eller dømmer ut fra utseende, rykter, saker og ting, men dette synes jeg faktisk er trist. Mulig hu kommer til å gå igjennom livet glad og fornøyd med det valget hu tok, men mest sannsynelig vet jeg at hu kommer til å angre. Jeg husker selv hva jeg hadde veldig lyst til, hva jeg ønsket meg osv osv i den alderen. Jeg er vanvittig glad for at jeg klarte å tenke "jeg venter noen år og ser, kanskje er det bare en periode jeg har lyst". Man forandrer seg vanvittig på få år mellom 17-24-års-alderen. :)

hermanogmamma: Ja! Man forandrer seg veldig mye, både med tanke på ønsker og hva du velger å gjøre der å da.

Hehe, jo takk Stian :)

Du e håpløs

Zainab: Hvertfall ikke sånne som deg

Hva hun gjør med sin egen kropp er hennes ansvar, akkurat som hva andre velger å gjøre ikke er hennes ansvar, det er deres eget.

Sånne som meg? Lol.. å absolutt, er ikke jeg som blogger om pupper og blander meg i andres valg :)

Hannah: Hennes ansvar ja

Zainab: Ja. Sa ikke det heller. Det meste her i verden taler for seg selv.

Du vet ikke før du oppleve det sjøl

Det jeg prøver å si er at hun skal ikke være nødt til å være misfornøyd med sin egen kropp til andres velbehag.

Hahahahahahahahahahaha! TCMN forbinder jeg egentlig mest med en tøs siden hun alltid legger ut bilder av puppene sine og er så vulgær i seg selv. Ekkelt, men hun vokser nok opp etter hvert sansynligvis :) dette kommer fra en 15-åring forresten

Iris Marie Kristoffersen

Med tiden kommer også tankegangen :) Forhåpentligvis..

Vennlig hilsen Iris Marie

Iris Marie Kristoffersen: Hehe :)

finere etter spør du meg ;D

Definetift før!!!!!!

Jeg har selv silikon i puppene, og i mitt tilfelle var det noe jeg hadde ønsket meg siden jeg var 13 år gammel. Generelt sett synes jeg også silikonpupper ser bedre ut enn ekte vare, men akkurat i Thereses tilfelle vil jeg si de så bedre ut FØR. Henge-silikon er ikke fint. Kan forsåvidt ha vært et uheldig bilde, men det vet jo ikke jeg noe om... =)

Skriv en ny kommentar