Målselv - Bardufoss Lufthavn

God kveld i stua, eller hvor du nå måtte befinne deg! 

Idag hadde jeg en liten kjøretur til Bardufoss. Nærmere bestemt Snowman International Airport, altså lufthavna på Bardufoss. 

Skulle plukke opp 7 soldater der, noe som gikk utrolig greit bortsett fra en aldri så liten flyforsinkelse. Synes alle flyene fra Oslo til Bardufoss er forsinka, så ja.. Trenger liksom ikke å kjøre som et svin for å rekke seg dit til flyet landet, for når du kommer dit så har det ikke landa allikevel, haha. 


Stoppa bilen og tok et bilde retning østover idet jeg kjørte til Bardufoss. Ligger forsåvidt i Målselv kommune. Fint lite sted. 


Trestjerners-kommunen Sørreisa. Jeg har lært èn ting i mitt 21 år lange liv.. Det er at 3 stjerner er ikke særlig mye å skryte av. Sånn sett passer forsåvidt logoen fint til kommunen. ehe, neida! 


Synes de kunne bytta ut snømannen der med noe annet på sommeren egentlig. Så varmt her oppe at folk går nesten nakne liksom. Men den passer nok fint inn om vinteren. 

Er du ofte å reiser? Tar du ofte fly? 

26 kommentarer

Du skriver så artige innlegg. Og jeg reiser noen ganger i året, men tar ikke så ofte fly. Når jeg først gjør det kan det fort bli sånn tre for dagen. Tre er visst et veldig populært tall i dag. Haha... :D

Kommer du til å ta 1.plassen i Lenvik snart? Bare dårlige blogger som ligger øverst jo

Alex Gjoroy: Haha, takk for det :)

Chill at du slipper å fly så mye da :p Når man jobber i Luftforsvaret, så flyr man gjerne altfor mye egentlig, haha. Er blitt så sykt lei av å fly nå at jeg holder på å bli klin gærn liksom.

Jaa, 3 er det magiske tallet :p

:): Neida, det er mange flinke bloggere fra Lenvik, men ser at enkelte kjøper veldig mye trafikk ved å shoute bloggen sin på forsiden av blogg.no. Det er bare bortkastede penger, og bloggen vil bare falle nedover den dagen det slutter å shoutes.

Men for å svare på spørsmålet ditt: Jeg ser ikke at det skal være så veldig vanskelig å toppe den lista etterhvert.

Hei! kjempe fin blogg :) hadde satt pris på om du stakk innom bloggen min å kommenterte på "hjelp" innlegget hvor jeg lurer på hva dere vil ha av innlegg, videor ogsånt, kanskje du lurer på noe? still spørsmål, eller kom med forslag! :)

Du har fantastisk brae innlegg!

flotte bilder og variert innhold ;)

Klem <3

emmakolnerr: Takk for det :)

rakn: Takk for det :)

Kuleste flyplassen!:-p haha

Celina!: Hahah, kan faktisk diskuteres :p

Hehe, tror jeg nokk:-p er vant til gardermoen, så kult og se den der:-p hihiii

Celina!: Det verste er at det ikke finnes noe Narvesen eller 7-eleven der, så du får ikke kjøpt deg mat eller drikke, haha.

Har du redigert de bildene? På min pc ser de litt merkelige ut, som om de har altfor mye farge, spesielt blå og grønntonene. De hadde nok gjort seg enda bedre med litt mindre fargestyrke (saturation).

Bare et lite tips :)

Ja, det er typisk å stresse masse for å rekke noe, og så er flyet for sent :P

ingrid: Jaa, ble skikkelig mye grått dersom jeg lot de være originale, så jeg overredigerte de litt med vilje får å få litt sterke kontraster, haha. Men takk for tipset allikevel. Burde kanskje tatt det litt roligere ser jeg nå.

Jas :p

Reiser en gang iblant, men mest i ferier og sånn. Fine bilder! :)

Silje: Ahaa :-) Takk!

Jeg resier så mye jeg kan, men har jo ikke alltid tid eller penger ;-)

Maria: Nei, det går litt på tid og penger også :p

Pleier du å resie mye ? :)

Maria: Reiser ganske mye i forbindelse med at jeg er i Luftforsvaret :)

Nei, jeg reiser ikke så ofte.

Er redd for å fly så håper jeg kommer over det etterhvert.

glutenfrimatmedjemma: Det vil du nok! :) Etter at jeg hadde tatt fly noen ganger, så ble det sånn at jeg liksom kunne sove meg gjennom take-off. Før var jeg dritredd, haha.

Har bare flydd tre ganger (6 ganger om man regner t/r)

Jeg klamrer meg fast til armlenet og lukker øynene og håper for guds skyld at alt vil gå bra.

glutenfrimatmedjemma: Heheh, akkurat som meg du, de første gangene :p

Men jeg lover deg, å fly er ganske trygt. Et tips kan være å fokusere på menneskene rundt deg, noen som er skikkelig rolige, å bare studere de frem til du er oppe i lufta :) ehe

Har også lest at det skal hjelpe å høre på Adele, R kelly osv, de sangene er visst beroligende for hjernen så man slapper helt av. Someone like you, I believe i can fly.

Blir nok bedre for hver gang man flyr.

Skriv en ny kommentar