Finnsnes i Fest

Hei! 

Ehm, hva skal jeg si? Jo, takk for igår. Satte ny leserrekord (på denne bloggen) noe som var ganske koselig med tanke på at jeg skrev om å "Komme på topplistene"

Nei det betyr ikke at jeg ligger øverst på topplista idag, men det er iallefall et steg i riktig retning. Alltid gøy med flere lesere, å jeg har tenkt å gjøre hva jeg kan for at de som stikker innom her også kommer tilbake senere. 

Uansett, igårkveld så dro vi til Finnsnes. Et lite sted uttafor her, som de av en eller annen grunn kaller for by. Helt håpløst å kalle noe sånt for en by, men det er sikkert sånn det fungerer i Nord-Norge. Skal ikke så mange hus til før de kaller det for sentrum, for å si det sånn. 

Men ja, vi dro på "Finnsnes i Fest", hvor det var masse ting som skjedde, folk som spilte osv.. 


Foto: Daniel Skog

Daniel Skog (fotografen av bildet ovenfor) var der forresten. Han bruker å legge ut bilder iblant på den "Unge Fotografer Norge" siden på Facebook, å gjett om jeg ble starstruck der jeg sto ved scenen da. Husker jeg tok fullstendig av, å ble bare helt i skyene når jeg så han, haha. Hyggelig det, at de lar gode fotografer slippe til. Bildet ovenfor her postet han forsåvidt på Instagramen sin, hvor han heter "fotoskog". 

Men tilbake til festen. Var jo selveste Hellbillies som spilte vetdu å da sparer man ikke på øl-bongene, for å si det sånn. Så da gikk det fort et par-tre, fire ølbonger etter å ha inntatt altfor mye alkohol på et utested kalt "Ottos" tidligere på kvelden. Neida, så.. Koslig det. Sommer og alkohol. Det er liksom greia her oppe tror jeg. Alle er liksom ute å drikker, å når søndagen kommer så er det ingenting som fungerer her oppe, haha. Blir bare sånn.. Ja.. Er ikke så mye mer å si om det egentlig. 

Men nå begynner jeg å prate bare dritt igjen egentlig, så da er det som regel best å runde av har jeg funnet ut. 

Såå.. Har du vært ute i helga? Hatt det gøy ellers? 

10 kommentarer

Har ikke vært ute i helga, og har vel ikke hatt det spesielt gøy heller, men man kan ikke ha det gøy hele tida. Det hadde vært litt kjedelig det også. Haha :p

Alex Gjoroy: Hahah, kjedelig å ha det gøy hele tia? :p jo, kanskje det, haha

camilovesalmosteverything: Aah :)

Ja,men jeg er ikke alltid hjemme altså:)

Har brukt helgen på å feire to kamerater som ble 19, og så har jeg vært hjemme og slappet av og vært en del i stallen :)

Chillan med folk!: )

Vorre ute på Finnsnes jaa:p

Tonje Kolstad: jea, det har du :p

Skriv en ny kommentar