Kannibalisme - En voksende trend?

OBS! INNLEGGET INNEHOLDER SVÆRT FORSTYRRENDE BILDER RUNDT KANNIBALISME. DU LESER PÅ EGET ANSVAR. 
OBS! THE ARTICLE CONTAINS VERY DISTURBING PICTURES WHICH LINKS TO CANNIBALISM. VIEWER DISCRETION IS ADVICED. 

 

 

"Jeg sto bak henne. Hun ante fred og ingen fare. Jeg holdt samtalen gående, og smilte mens jeg rettet våpenet mot bakhodet hennes. Jeg var redd. Jeg var redd helt frem til jeg trykte inn avtrekkeren. Hun fortsatte å prate etter hun ble skutt, før hun falt over bordet, og deretter ramler ned av stolen. Hun blør kraftig fra hodet, før jeg legger et håndkle rundt blødningen og begynner å ta av henne klærne."

Kannibalisme

Det er forsåvidt noe man hører ganske sjeldent om. Kanskje fordi det er lite utbredt, tenker du kanskje. Å det kan nok stemme ganske bra. Det er forsåvidt lite utbredt, hvertfall her hjemme i Norge. Men verden over, foregår det kannibalisme hver eneste dag. Hver eneste time. I skrivende stund blir et menneske spist av et annet menneske. Faktisk, for hver gang du puster blir et nytt menneske spist. 

Greia med kannibalisme, er at det på èn måte ligger i menneskets natur når overlevelsesinstinktet slår inn. På den andre siden, så er det jo langt ifra sosialt akseptert i den siviliserte verden nå idag å spise et annet menneske, dersom man selv er et menneske. 

Det som skremmer nå, er at kannibalisme er iferd med å utbre seg. Alt skal liksom bli akseptert i den moderne verden. Transer, homofile, og alle fetisjer man måtte finne er liksom "helt greit". Svært mange mennesker finner måter å kunne tjene penger på når det gjelder slike ting. 

Nå går det derimot mot en ny trend. Menneskesalg. Å da snakker vi om noe helt annet enn at mennesker bruker andre mennesker for å selge sex. 

Vi snakker om menneskesalg over ferskvaredisken. 


Skal det være et ansikt? // Illustrasjonsbilde

Ifjor for ganske nøyaktig ett år siden, ble det for alvor gjort klart at kannibalisme ikke er over i den vestlige verden. 

En naken mann lå ute på en terrasse og spiste ansiktet til en annen, naken mann i Miami, Florida. Den Amerikanske delstaten har vært kjent for sine utrolige hendelser rundt kannibalisme gjennom historien, og det ser ut til at siste kapittel i den fortellingen ikke enda er ferdig skrevet. 

Tror du kannibalisme noen gang vil slutte å forekomme? 

Del med venner på Facebook: 

29 kommentarer

Det er så skummelt å tenke at det faktisk er helt sant.. jeg pleier egentlig bare å se det på skrekkfilmer. æsj!

Jeg tror at det egentlig aldri vill slutte :\

Daria: Ja, er det.. Plutselig så vil det dukke opp tilfeller av det i Skandinavia og Norge osv, som igjen gir dette mer oppmerksomhet, som igjen vil føre til at enkelte syke mennesker begynner å skal gjøre det samme.

Usch. Vet de ikke at man ikke skal spise dyr på toppen av neringskjeden pga avfallstoffer? Av samme grunn skal man ikke spise isbjørn:P

Meru: Tror det er lite mellom ørene på slike folk. Sier vel sitt at de faktisk spiser mennesker.

theresekristina: Mhhm :b

Ææsj :S

Det vil vel alltid finnes noen forstyrrede mennesker av mange typer i verden, så, nei, jeg tror ikke at det vil stoppe helt..

Btw. Tenk litt på måten du skriver på:P Muli det er jeg som leser det feil, men jeg sier det likevel.

"Transer, homofile, og alle fetisjer man måtte finne er liksom "helt greit". Svært mange mennesker finner måter å kunne tjene penger på når det gjelder slike ting.": det er ikke bare "helt greit", det er Helt normalt. Man må skille mellom en fot fetisj der folk tenner på å suge på levende folks tær og nekrofili for eksempel:P Du får det til å høres ut som alt sammen er en stor smørje med gale ting. Folk tjener penger på ALT er i hverden, så om folk lager sexleketøy eller porno må nå være opp til kjøperne å vurdere selv om de vil ha tingene eller ikke. Dessuten så får folk mer straff for å svindle penger enn å ødelegge livet til et annet menneske her i landet, så kan ikke si at staten legger opp til at folk skal gidde å tenke seg om akkurat.

På den andre siden vil det vil alltids finnes syke folk rundt om i hverden. Sånn egentlig så er jo ikke vi de eneste som kan finne på å spise våre egene. Men siden vi vil ha fri vilje og et "sivilisert" samfunn så blir det kaos i systemet om folk spiser hverandre.

ingrid: Akkurat det.. Plutselig finner de ut at de skal finne på noe en dag

Meru: Ja, jeg så det der selv i ettertid, men trodde ikke noen la merke til det. Ble litt feil formulert, haha.

Etter å ha studert kultur et år så blir man veldig obs på hva folk sier om slike tema:P

Meru: Jaa, det skjønner jeg :p men, homofili har vel vært like tabu omtrent som det kannibalisme er idag. Folk ble jo drept åsånn for å være homofile

åfyfader blir kvalm av å tenke på det

Hvorfor lager man ett innlegg om dette?

Jeg tror ikke kannibalisme vil ta slutt, det vil nok alltid være noen der ute, men om det vil bli mer eller mindre utbredt genstår å se..

Omg..

Håper at det ender ja.

sab: Skjønner den as :p

Anonym: Ønsker ikke å skrive om det alle andre skriver om bestandig.

camilovesalmosteverything: Ja det kan du si

Maria: Sant det.. Det gjenstår bare å se

Kristiane Solnes: Får satse på det :p

Spiser man dyr kan man vel like gjerne spise mennesker? Du syns jeg kanskje høres helt gal ut nå..Jeg er ikke for kannibalisme altså, men for meg er det ikke noen forskjell på dyr og mennesker. For meg blir det feil å spise kjøtt i det hele tatt, og jeg klarer i grunn bare ikke se problemet med at enkelte spiser mennesker når alle spise dyr..men det er utrolig skummelt likevel. Vet ikke om du forstod noe av det jeg skrev nå jeg...?

Followyouhome: Jeg skjønner veldig godt hva du mener! :) Sånn egentlig sånn, så kunne vi jo likesågodt bare vært kannibaler hele gjengen liksom, siden vi uansett spiser dyr? :p

Kannibalisme er nok kommet for å bli, og jo mer utbredt dette blir i media, jo fler kannibaler vil oppstå. Man kan si "æsj" og "fysj", men jeg tror nok ALLE innerst inne lurer på hvordan menneskekjøtt smaker. Det gjør i alle fall jeg - uten at jeg noen gang har planer om å teste det ut. Kjøttspising er groteske greier.

Men egentlig, om jeg skal være helt ærlig, ser jeg ikke på det som noe verre enn å spise dyr. I århundrer har mennesket slaktet dyr for å ha dem på spisebordet. Dyr, som mennesker, er individer med følelser. De aller fleste av oss knasker daue kuer, okser, høner eller hva enn det er som frister minst tre ganger ukentlig, og INGEN tenker over at hamburgeren faktisk var et levende vesen for kun noen måneder siden. Men når noen så begynner å behandle mennesker på samme måte, skal det plutselig være GALT? Dobbelmoral, heter det.

Jeg spiser verken mennesker eller dyr, og synes heller ikke andre bør gjøre det. Men det får være deres sak.

Barbie W.: Skjønner veldig godt hva du mener der, å du har et veldig godt poeng! :)

Syyyyyyyyyykt :p

Skriv en ny kommentar