SLUTTEN FOR JUSTIN BIEBER

At Justin Bieber (19) sin karriere snart vil være over, er det vel strengt tatt liten tvil om. 

Dette kommer av at Bieber ikke lenger klarer å oppføre seg normalt når han er blant mennesker. Snarere tvert imot. 

Det siste påfunnet til 19-åringen, er at han skal ha sprayet ned et bilde av eks-president Bill Clinton mens han ropte "Fuck Bill Clinton!"

Like i forkant av det stuntet, skal han ha urinert på diverse møbler i et pauserom, før han deretter fortsatte å tømme seg i en bøtte for vaskekoster og mopper. Altså.. Jeg har ikke noe imot Justin Bieber. Liker musikken hans veldig godt (noe av den iallefall), og har liksom aldri sagt noe stygt om han. Men nå, så er alt bare blitt kaos. Han er ikke den personen som folk likte lenger. Han oppfører seg dritt, å er ikke noe godt eksempel for hverken fans eller andre ungdommer/personer som tar etter hva han gjør. Nå nylig, kort tid etter at Justins mor har uttrykt bekymring for sønnen, tatoverer han likegjerne øyet til moren på hånda, slik at moren kan følge med han hele tiden. 

Hva tror du? Er dette slutten for Justin Bieber?

29 kommentarer

Uff, at det går ann, jeg liker ikke kjendiser som ikke klarer og holde beina på jordet!

Er egentlig enig med deg, men også vi klarer jo ikke å forestille oss hvordan han har det osv, og vi må se på 2 sider av saken også :) er en Belieber selv men jeg prøver å se 2 forskellige sider av alt :)

Han ringte og skrev på twitter til clinton og sa unnskyld, men for det tror jeg det ikke er over! :)

Gjør meg ingenting om det er over for han. Har aldri likt han anyway :)

Henriette //: Nei, dette blir egentlig litt for dumt :p

FrkDikte: Nei, han har det ikke så lett. Er nettopp derfor det snart vil bli for mye for han.

Maria: Joa, men at han gjorde det i utgangspunktet er jo litt spesielt.

maritaextensions: Hehe :-)

Han er jo flink til å synge da! Man har holdt for mye av ham. Engang kommer dette hysteiret til å ødelegge ham. Man opplevde det samme hysteriet rundt Beatles og Stones men disse var også voksne mennesker. Det kommer jo nye tilhengere og han er et tenåringsidol. Mange er jo tilhengerne hans. Det er media som har skapt dette hysteriet. :)

Det var også det samme som skjedde med Elvis og han brukte tilslutt piller og døde. Han var oppe om natten mens andre sov og sov om dagen mens andre var oppe. Alle ville ha en bit av ham og det ble for mye. :)

Justin Bieber har ikke taklet kjendislivet på den måten han først trodde at han skulle. Han tror at han kan gjøre hva som helst uten at folk vil dømme han på noen som helst måte. Han har sine "beliebers", og føler derfor at uansett hva som skjer, så vil de alltid være der for han.

Jeg håper at disse beliber folkene tar til vettet, og redder denne gutten fra total ødeleggelse. De har såpass stor makt, og kan nå frem til han på mange måter. Han må lære seg at det er forskjell på å skape en liten overskrift, og ødelegge sitt eget liv på den måten han gjør. Fortsetter han på denne måten, så er det slutten på karrieren, og hvem vet om han kommer til å takle nettopp det?

Innse det: Justin Bieber har blitt en skikkelig drittsekk, og det er på tide at han blir voksen!

Julianne: Som jeg skulle sagt det selv!

Uff,jeg var redd for at noe slikt skulle skje. Skikkelig synd.

Det har/er så mye oppstyr rundt han at det er nesten ikke rart det blir sånn vet du... :/

camilovesalmosteverything: Ja..

Inga: Er ikke det, å dessverre så vil det nok mest sannsynlig være slutten for karrieren hans, hvertfall om det fortsetter slik.

Skulle ønske han kunne oppført seg litt skikkelig selv om han er berømt. Nå er jo ikke fansen (eller en god del av dem i hvert fall) noe bedre da, men det er uansett litt tåpelig oppførsel. Det er synd at han har forandret seg til det den han er i dag, og jeg er redd det kommer til å bli mye verre. Dette er nok bare begynnelsen. Uansett hva som skjer kommer jeg fortsatt til å høre på noe av musikken hans, men sånn ellers er jeg ganske lei av ham og alle de dumme tingene han holder på med.

ikke frekt ment, men håper det, hehe!

Alex Gjoroy: Enig i mye av det du sier her. Han må liksom skjerpe seg snart, hvis ikke så vil det være for sent å redde alt av det som kan kalles en god karriere.

Madeleine Skogstad: Såpass :p

Jeg har alltid likt musikken hans og sånn, men jeg tror virkelig at han burde skjerpe seg hvis han vil holde karrièren sin gående.

Silje: Jeg også :) Jaa, han er nok nødt til det : p

Noen folk greier bare ikke holde beina på bakken. Tror ikke det er over med en gang, siden han har flere millioner fans men ettervert tror jeg han liksom faller litt ned, musikken hans er jo bra.

Han er for så vidt fortsatt en unggutt, og selvfølgelig han vil jo leve livet som tenåring. Det skjønner jeg godt, og jeg tror det blir ganske mye mas for han også, kan hende det er det som preger han sånn. Jeg er absolutt ikke noen belieber, men man behøver heller ikke å dømme han, det at det er slutten vet jeg ikke, men kanskje han velger selv at han vil slutte karrieren sin etterhvert? :) Dessuten så har han fortsatt mange år på seg.

Helena Ødegård: Da jeg var i tenårene, pleide jeg ikke oppføre meg sånn. Jeg visste bedre enn det, allerede da jeg var rundt 4-5 årsalderen. Man skal ikke tisse på møbler å i vaskemopp-bøtter. Det er ikke noe som er "tenåring" med det.

Vet ikke helt hva jeg skal si, selvfølgelig er jo det han har gjort er jo dumt men han er jo fortsatt bare 19 år. Han har ikke hatt den vanlige barndommen der han har fått vært med å gjort masse guttestreker, altså finne på masse bull! så kanskje han ikke ser på det han gjør på den samme måten som vi gjør det! anyway, im a belieber og jeg støtter justin fullt ut og jeg tror ikke dette er slutten for han. det sier jeg ikke bare som belieber, men som en som vet hvor mange fans han faktisk har, han burde jo selvfølgelig begynne å skjerpe seg litt men ja tror ikke det er slutten for han :P

det er bare at han henger med feil folk og lærer fra de, og at de ''vennene'' han tror han har tar biledene og sender det sånn at folk får vite hva han gjorde...og de for pengene for å gjøre noe sant. syns det er utrolig trist -,- det er ikke over, han klarer å sjerpe seg, må bare ha litt tid tror jeg!

Belieber forever and always

Justin er et mennesker som har gjort og kommer til og gjøre feil i livet. Alle gjør det, du og jeg. Men når Justin gjør noe så blir det blåst opp i media og spredd rundt fortere en du tror. Og media får alt til å høres verre en det er. Justin er en tenåringsgutt. Vi må la han ha det gøy med venner som vanlige folk. Jeg støtter Justin 100% sånne episoder med litt nedgang kommer, men til syvende og sist er han er grei person som lever livet:)

Skriv en ny kommentar